Lep pozdrav! Barvice Mali umetniki na praznovanju rojstnega dneva in barvice, ki so bile zelo dobre

Mali umetniki na praznovanju rojstnega dneva in barvice, ki so bile zelo dobre

Po tem, ko se je rojstni dan sina od prijateljice zaključil, sem bila prav presenečena koko so mu barvice takoj, prišle prav. Še bolj sem bila pa presenečena, koliko stvari je narisal. Po tleh je kar mrgolelo nešteto risb, ki sploh niso bile slabe za štiri leta starega otroka. Vedno bolj sem prepričana, da ga mora obvezno dati čim prej nekam na kakšen tečaj risanja, da začne ustvarjati naprej in se razvijati v to smer. Nekako imam občutek, da res lahko veliko doseže, če bo šel tako naprej.

Prav vesela sem, da ima tako ustvarjalnega otroka in še bolj, da je ona taka, da mu to dopušča. Tako je padel v risanje, ko je prejel barvice za darilo, da je še druge potegnil v to. Na koncu so bili vsi prav pridni in so risali z njim. Sem ter tja so se malce igrali še s kakšno drugo stvarjo, ampak na koncu so se vsi vrnili v barvice in risanje. Prav odlično res. No mi odrasli smo se smejali, ker smo ugotovili, da njen sin, ne da je le umetnik, še vodja je, pa se tega niti ne zaveda. Ne da bi komurkoli kaj rekel, so se vsi znašli ob njem in se pridružili temu, kar je on počel. No, verjetno je to malce tudi povezano z energijo, ki jo je oddajal, saj je v tem neizmerno užival. Pozitivna energija se pa vedno čuti in je kakor magnet.

Še dobro, da smo se dobro zmenili in ni prejel le barvice za darilo, temveč še nešteto blokov za risanje, ker drugače ne vem kam vse, bi risali, če bi blokov za risanje zmanjkalo. Upam, da ne nas steno, ker potem bi imela prijateljica ponovno delo, ki ga je že imela, ko je popravljala porisano steno. Blokov je bilo dovolj, barvice so bile očitno zelo dobre in praznovanje je bilo nad pričakovanji.