Lep pozdrav! Kava Gvarana nikakor ne želi postati druga kava, ker nima prijetnega okusa

Gvarana nikakor ne želi postati druga kava, ker nima prijetnega okusa

Imela sem namen, da bi bila gvarana moja jutranja kava nekaj časa. Žal je bil ta namen neuspešen. Moja jutranja kava mi še vedno dela družno vsako jutro in prav nič mi ne manjka. Ampak saj je organska in preverjeno zelo kakovostna brez kakšnih sumljivih dodatkov, tako, da mislim, da ne bi smel biti problem.

Gvarana nikakor ne želi postati druga kava, ker nima prijetnega okusa

Nekaj časa nazaj sem dobila nekakšen čuden občutek, da morda ni najboljše, če se pije kava vsak dan in sedaj sem v to prepričana, kot da je to sveto zlato. To je bil tudi razlog, da sem si kupila gvarano, ki sedaj stoji doma in čaka, da bo uporabna. Kar je pa možno, da se ne bo zgodilo, ker ima res obupen okus. Pa sem zelo velik pristaš naravnih okusov, ampak ta presega intenzivnost neprijetnosti. Moram pa reči, da ima vseeno zelo dober učinek. Tako, da jo vsaj sem ter tja spijem popoldan. S težkim srcem seveda. In to je tudi glavni razlog, da kava ne odide iz mojega jutranjega menija.

Ravno je bilo popoldne, ko sem ponovno začutila utrujenost, ampak kava popoldan ne pride več v poštev. Ena kava zjutraj je popolnoma dovolj. Odšla sem v kuhinjo in si pripravila napitek z gvarano. V roku pol ure sem bila ponovno budna, kakor da bi ravnokar vstala po enotedenskem dopustu, kjer sem samo spala. Nič ne rečem, gvarana res pomaga, ampak kava ima pa vseeno mnogo boljši okus. Ne vem prav zares, kaj naj naredim, da to zamenjam in da imam vseeno prijetno jutro. Mislim, da bi bilo bolje, da bi kupila kapsule, kjer je notri gvarana in ne bi smela kupiti te, ki je v prahu. To bila verjetno mnogo bolj pametna poteza, kakor pa to kar sem naredila. Ampak niso imeli druge gvarane kakor te v prahu in sem vseeno upala, da dobrega okusa. Ampak je kava vseeno boljša.