Lep pozdrav! Kosilnica Končno bo moja kosilnica kosila travo pod drugim vodstvom

Končno bo moja kosilnica kosila travo pod drugim vodstvom

Bil je prijeten in topel poletni večer, ko sem možu začela razlagati idejo o tem, kako bi lahko najeli čistilko in kakšnega vrtnarja. Glede na to, da bi bilo to nekajkrat na mesec in da strošek ne bi bil visok, se mi je res zdelo, da bi lahko to brez težav naredila.

Končno bo moja kosilnica kosila travo pod drugim vodstvom

Čez dan sem naredila celoten izračun, da sem videla, koliko bi to res naneslo iz finančnega vidika. Res ni bilo veliko. Če bi dvakrat na mesec vzela oba, bi naju stalo nekaj čez dvesto evrov. Glede na to, da v tem času lahko naredim kakšno stvar dodatno in zaslužim več kot dvesto evrov, je to zmagovalna kombinacija. Moj mož je nekaj časa razmišljal, potem pa tudi sam ugotovil, da se mu ne da več delati stvari na vrtu, ki jih lahko naredi, kdo drug. V trenutku sva se oba strinjala, da bi lahko čez teden nekdo prišel in te stvari uredil, že konec tedna pa lahko midva uživava ali pa delava še kaj za povečevanje posla. Zadnje časa nama je vedno zmanjkovalo časa za mnogo stvari in nisva več vedela, kako bi se organizirala, da se to ne bi dogajalo, ampak nama kar ni uspelo. Jaz sem se trudila s kosilnico on pa s popravili okoli hiše in pa s postavljanjem nekih detajlov, ki sva si jih oba želela. Ampak lahko bi zdavnaj to pustila za seboj.

Še dobro, da lahko ženske razmišljamo o vsem možnem, ko delamo fizična opravila in se spomnimo kakšnih takšnih idej. Moj mož se zagotovo en bi tega spomnil sam od sebe, ker ima toliko stvari zadnje čase, da se ven ne vidi. Meni pa po svoje kar ustreza, da delam kakšna fizična opravila, kjer mi ni treba veliko razmišljati in potem se mi posveti kakšna takšna ideja.