Lep pozdrav! Alu vrata Ko alu vrata odlično tesnijo

Ko alu vrata odlično tesnijo

Tako sem hvaležna, da sva ne dolgo nazaj naredila izvrstno odločitev, in sva z možem izbrala alu vrata, saj komaj sedaj vidiva, da imajo res odlično toplotno izolacijo. Ne vem, zakaj sem pravzaprav razmišljala o tem, da bi jih celo kupila. Potem sem pa ugotovila, da imitacija lesa ni niti najmanj napačna in ko sem izvedela, da imajo alu vrata daljšo življenjsko dobo in verjetno tudi boljše zadrževanje toplote, sem se pa premislil. Pa še cenovno so bila bolj ugodna kakor tista lesena, ki sem si jih ogledovala. 

Sedaj imamo alu vrata doma in vsekakor so vse in še več kar sem pričakovala. Res si nisem mislila, da bo tako, ampak je in prav vesela sem. Tudi imitacija lesa je tako popolna, da na trenutke celo bolje izgledajo kakor pa, če bi imela lesena vrata tam. Ta hip pa celo ugotavljam, se prav od nikjer ne čuti hladen zrak, ki bi lahko prihajal od zunaj. Pa sem zelo dobro preverjala. Prav nič. Skoraj tako je, kot da tam ne bi bila vrata. Ampak so, in to zelo kakovostna alu vrata, za katera sem izjemno vesela, da so tam.

Ko alu vrata odlično tesnijo

Naslednje leto bova menjala tudi okna, ampak to pa še ne vem čisto točno, kakšna bodo. Vem, da bodo takšna, da bodo zelo dobro tesnila in da bodo lepa. Lesena vsekakor ne bodo, ker ne vem, ali obstajajo lesena okna, ki bi bila všeč. Pa tudi ne dolgo nazaj sem živela v hiši, kje so bila lesena okna in je bilo skoraj tako, kot da oken ne bi bilo. Mislim, da ima sedaj tako slabo mnenje o tem, da tudi če bi bil to mnogo bolj sposobna lesena okna, da jih ne bi kupila. Pa tudi, odkar imam alu vrata in vidim, da je to zelo pametna rešitev, mislim, da bom kar poslušala nasvete tistega, ki mi je priporočil vrata, tudi za okna.