Lep pozdrav! Bazeni Intex Med bazeni Intex izbiramo model, ki bi naslednje leto krasil naš vrt

Med bazeni Intex izbiramo model, ki bi naslednje leto krasil naš vrt

Na vseh vrtovih, so bazeni Intex že davno prekriti. Seveda le na tistih vrtovih, kjer te bazene imajo. Ampak saj to je popolnoma logično, ker je sezona kopanja že davno za mimo. Do nove je pa še kar nekaj časa. 

Tudi mi že nekaj časa razmišljamo o tem, da bi kupili bazen in so nam bazeni Intex vedno bolj všeč. Da bi naredili tistega, ki je vgrajen v zemljo, se mi ne zdi najbolj smiselno, ker nimamo dovolj prostora za dovolj velik bazen. Morda bi bil malce veji kakor pa srednje veliki bazeni Intex, kar se nam pa zaradi strokov pravzaprav ne zdi vredno. Bolje, da imamo rešitev, ki j nudijo bazeni Intex in imamo res mnogo nižji strošek, kakor pa, da investiramo v bazen, ki bi nam nudil enako. Če bi imela vsej trikrat toliko prostora za bazen, kot ga imajo srednje veliki bazeni Intex, potem bi še razmišljala o tem, da naredimo tega v zemlji, ker pa ni, pa vsekakor ne bom niti razmišljala.

Med bazeni Intex izbiramo model, ki bi naslednje leto krasil naš vrt

Do naslednje sezone imamo še kar nekaj časa, da se za to določimo in mislim, da sem se že. Pri sosedih imajo namreč bazen in smo se med pandemijo vsi navadili biti kar pri njih, ker nismo imeli veliko izbite, kjer bi bili. Ampak sedaj si pa vsekakor želimo malce več miru doma, zato bo bazeni Intex prišlo tudi pri nas zelo prav. Prav veselim se, da se bom lahko kadarkoli spravila v bazen, ki ga bom imela doma. 

Sedaj je pa vsekakor na vrsti smučarska sezona in morda kakšen obisk term, kjer so notranji bazeni in ne zunanji. Mnogo raje bi bila sicer zunaj na svežem zraku in kakšne terme tudi to omogočajo. Vsekakor pa doma na vrtu nimam primernega bazena za to temperaturo, ki bo naslednje mesece in zato bodo bazeni Intex tema, ki jo bom nadaljevala v začetku naslednjega leta.