Lep pozdrav! Foto platno Foto platno je res lahko nekaj posebnega

Foto platno je res lahko nekaj posebnega

Foto platno predstavlja neko ogromno sliko, ki jo lahko obesimo doma na steni. Gre za platno na katero lahko natisnemo fotografijo in to potem postane foto platno. Ko gledamo platno na splošno, pomislimo na neko umetnino, ki bo na njem nastala. Potem pa vidimo natisnjeno fotografijo, ki izgleda res čudovito. Foto platno lahko potem obesimo tudi doma na steni in tako pokažemo razne dogodke in spomine še ostalim, ko pridejo na obisk.

Tako je naredila tudi moja prijateljica. Izbrala je nekaj slik, ki so njej najpomembnejši spomini, natisnila jih je na platno in vsako foto platno obesila v eno sobo. V dnevni sobi je imela kar tri velika foto platna, na katerih sta s partnerjem in z njunim sinom. Res prečudovite fotografije, ki še dodatno polepšajo njun doma in doda nek karakter prostoru. V spalnici imata svojo poročno sliko natisnjeno na foto platno in obešeno nad posteljo. V otroški sobi je seveda fotografija sina in pa po hodniku nekaj fotografij celotne družine. To foto platno res lepo zapolni steno brez da bi se morala dodatno truditi. Samo natisneta slike na platno in doma obesita na steno. Tudi jaz bi tako naredila enkrat. Nameravam namreč nekoč imeti nek svoj dom, ki ga bom na podoben način okrasila tudi jaz in se tega že veselim. Foto platno izgleda kot neka umetnost, ki jo je težko opisati. Lepo je postavljena na steno in ti jo lahko le občuduješ.

Foto platno je lahko zelo poceni, če imamo seveda res konkretne ideje zanj, hkrati pa naredi maksimalno, saj izgleda res lepo, ko pogledaš sobo s foto platnom vsepovsod. Ne potrebuješ različnih barv sten ali kakšnih nalepk za stene ali polic ali nekih dodatkov, saj lahko foto platno res lepo polepša celotno steno pa tudi če je le eno platno na steni. Potrebno je le primerne slike izbrati in primerne prostore za njih.

Foto platno je res lahko nekaj posebnega